Persianes mosquiteres screen

Mosquiteres més fortes que el vent

La millor manera de protegir la nostra llar de tot tipus d’insectes, pol·len i petits animals

Les mosquiteres t’ajudaran a estar més a gust a casa, a el poder ventilar sense preocupar-te per l’entrada de mosquits o altres insectes.
Ens adaptem a qualsevol tipus de finestra o porta.

Tipus de mosquiteres

És ideal per a zones de pas continu i per cobrir grans obertures. Es pot fabricar fins a 1,10 d’ample i es fan a mida.

La mosquitera prisada és ideal per a portes de pas gràcies al seu disseny innovador, la facilitat de la seva instal·lació, el lliscament sobre el carril superior i el seu sistema de recollida cap a un o ambdós costats. Disposa d’un carril inferior de molt reduïdes dimensions, i la zona de pas completament lliure d’obstacles.

Les mosquiteres corredisses estan fabricades amb perfils d’alumini i llisquen sobre el carril inferior de les finestres corredisses, sense necessitat de desmuntar les fulles. No necessita instal·lació, i es desmunta fàcilment.

Mosquitera que destaca per la seva comoditat i fàcil instal·lació. Especial per a accessos de portes on el trànsit sigui continu i alhora es requereixi rapidesa i comoditat en l’obertura. És rentable i no té obstacles a la part inferior. Disponible per una o dues fulles.

Mosquitera que destaca per la seva comoditat i fàcil instal·lació. Pantalla Fixa composta d’alumini i tela de vidre. Tots els colors de la carta RAL disponibles.

La mosquitera enrotllable de finestra és la solució més pràctica i còmoda per protegir la seva llar de mosquits i tota mena d’insectes. Ofereix un còmode sistema de tancament gràcies al seu sistema enrotllable, el que permet guardar-la i protegir-la de la pols duranta l’hivern i utilitzar-la en èpoques més caloroses. Està disponible tant per a finestres com per a portes d’una o dues fulles. Està fabricada en alumini i tela de fibra de vidre molt resistent.

Som experts en tancaments

Demaneu pressupost personalitzat i sense compromís

Contacta amb nosaltres per sol·licitar pressupost personalitzat, consultar qualsevol dubte o ampliar informació de qualsevol dels nostres productes.

  • Carrer Major n.92 | 08960 Sant Just Desvern, Barcelona